Ziggo Sport

Videografie

Ziggo Sport

Via Southfields werken we voor Ziggo Sport als cameraman en editor. Op verschillende locaties brengen we o.a. sportwedstrijden, evenementen en persconferenties in beeld. We werken vaak met een klein team bij grote evenementen; hierdoor hebben we vele taken die we zo goed mogelijk uitvoeren.

Een aantal evenementen waar we op locatie zijn geweest:

WK Hockey 2023, India

Samen met verslaggever Jim Tellier is Stef in januari 2023 ruim twee weken in India geweest voor het WK Hockey. Vanuit India heeft Stef diverse items, interviews en indrukken van de omgeving gemaakt voor de uitzendingen en socials van Ziggo Sport.   

El Clasico (Real Madrid – Barcelona)

In maart 2022 was Bob in Madrid voor de klassieker tussen Real Madrid en FC Barcelona in het Estadio Santiago Bernabéu. We verzorgden hier de interviews voor en na de wedstrijd; tijdens de wedstrijd focusten wij ons continu met een zoom-lens op de Nederlanders op het veld om zo geen moment te missen.

EK Handbal 2022

Het EK Handbal mannen was in januari 2022 twee weken in Boedapest, de vrouwen speelden hun EK in november 2022 in Skopje. 

Met verslaggever Gerben Engelen verzorgden we hier een complete voorbeschouwing voor alle wedstrijden én de interviews voor en na de wedstrijden. Daarnaast maakten we diverse sfeeritems die in de rust werden uitgezonden. 

Formule 1

In januari 2023 bezochten Bob en F1-verslaggever Jack Plooij de thuisbasis van het Haas Formule 1-team in Charlotte, North Carolina. We hadden een hele dag de gelegenheid om samen met teambaas Guenther Steiner op pad te gaan, we hebben daar veel interviews en beelden van de omgeving kunnen maken.
In Februari 2023 was Stef met Jack en Olav in Bahrein voor de F1 testdagen.
Daarnaast was Stef in mei 2023 in Monaco met Jack in aanloop naar de GP van Monaco.
Ook zijn we de afgelopen 2 jaar aanwezig geweest bij de F1 in Zandvoort, samen met een verslaggever maken we diverse sfeeritems rondom Zandvoort!

Benieuwd hoe zulke reizen er aan toegaan? Bekijk hier een korte terugblik op het WK Hockey in India 2023:

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Bezoekadres

Nobelstraat 15 BU6
2693 BC, 's-Gravenzande