Onze diensten

'Vertel uw verhaal op een krachtige manier'

West Country Media: het mediabedrijf dat u voorziet van uw foto’s, video’s en social media content. Wij ontzorgen volledig op het gebied van mediaproductie zodat u uw bedrijf als beste op de kaart kan zetten.

Benieuwd naar de resultaten? Deze bedrijven gingen u voor.
Onze-diensten-videografie

Videografie

Video’s zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en het gebruik neemt alleen maar toe. Vooral social media zorgt ervoor dat we in de trein, op de bank, wc en in bed non-stop naar korte video’s kunnen kijken. Video is dan ook de perfecte manier om de aandacht van uw doelgroep te trekken. En dat is precies waar we u bij willen helpen.

Fotografie

Dat éne moment vangen, daar gaat het om bij fotografie. We denken hierin graag met u mee, voordat we aan de slag gaan brengen we eerst in kaart wat uw organisatie wilt uitstralen naar de doelgroep, zodat u van goed beeldmateriaal wordt voorzien dat het merk echt presenteert.

Werkwijze

Stap 1

We maken kennis en bespreken de gewenste stijl. Wij werken het concept uit en komen vervolgens met een passende offerte!

Stap 2

Vervolgens plannen we de opnamens in, hier komt alles samen vanuit de voorbereiding. Tijd voor actie! Wij filmen zorgvuldig en met veel passie, zodat we de perfecte beelden hebben van de interviews tot aan sfeerbeelden.

Stap 3

It's a wrap! Alle beelden zijn geschoten, nu is het tijd voor de montage. We brengen het verhaal tot leven met beeld en geluid. Wij monteren net zo lang door totdat de video aan alle wensen en behoeftes voldoet.

Stap 4

Als de video kwalitatief goed is en aan alle wensen en behoeftes voldoet voor jullie bedrijf leveren we de video op! Als dit niet het geval is bieden wij de nodige aanpassingen en sturen wij een nieuwe versie.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Bezoekadres

Nobelstraat 15 BU6
2693 BC, 's-Gravenzande