Dit zijn wij

Het verhaal

West Country Media, de naam zegt het al: een bedrijf met de wortels in het Westland. Inmiddels reiken de producties verder dan het Westland en zijn we (inter)nationaal actief voor een breed scala aan opdrachtgevers. Westlandia is de plek waar het voor West Country Media eind 2016 allemaal begon, we registreerden en monteerden wedstrijden van Zondag 1. Toen we later ook voor de Businessclub van Westlandia video’s gingen maken, kwamen we in contact met een groot deel van onze eerste zakelijke klanten. Tot op de dag van vandaag zijn we nog altijd actief bij Westlandia.

Met enthousiaste, gepassioneerde beeldmakers zetten we een professionele productie voor u neer waarin alles tot in de puntjes verzorgd is. Heeft u een frisse blik nodig van mediamakers? We denken graag van A tot Z met u mee zodat we samen het mooiste resultaat neer kunnen zetten.

Meet the team!

Met zeven man sterk kunnen wij aan bijna alle mediawensen voldoen. Naast het vaste team, werken we ook samen met verschillende freelancers om een complete media-oplossing aan te bieden en lekker flexibel te kunnen werken.

Graag komen wij met u in contact!

Het team

west-country-stef-standard

Stef

west-country-esmee-standard

Esmee

Maud

west-country-bob-standard

Bob

west-country-lucas-standard

Lucas

isabel-west-country

Isabel

Mabel

Behind the scenes

Benieuwd naar hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Bezoekadres

Nobelstraat 15 BU6
2693 BC, 's-Gravenzande