ESPN

Videografie

ESPN

ESPN is één van de grote sportzenders van Nederland, dus is het mooi om via Southfields voor en met hen te mogen werken. Op verschillende locaties brengen we onder andere sportwedstrijden, evenementen en persconferenties in beeld. Deze evenementen vinden zowel in Nederland plaats als in het buitenland. Ter plaatse zijn we vaak samen met één verslaggever.

In de afgelopen jaren zijn we aanwezig geweest bij een groot aantal Europese wedstrijden van Feyenoord, PSV, Ajax en AZ in de Europa League en Conference League. Van Bødo in Noorwegen tot Tirana in Albanië, en van Brighton in Engeland tot Mostar in Bosnië.
Bij deze vaak 3-daagse trips zijn we aanwezig bij de training en persconferentie van de teams, maken we sfeeritems van de lokale omgeving en zijn we uiteraard aanwezig bij de wedstrijd.
Daarnaast hebben we verschillende trips gemaakt met ESPN naar wedstrijden van Jong Oranje, Oranje en de OranjeLeeuwinnen.
Een van de reizen ging naar het EK Voetbal in Engeland. Tijdens deze drie weken hebben we veel interviews, trainingen en persconferenties opgenomen en items gemaakt om de kijkers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rond het Nederlands Vrouwenelftal.

Naast alle voetbalreizen waren we ook bij de NBA Abu Dhabi Games 2022, samen met verslaggeefster Sanne van Dongen en Anouar Amrani reisde Bob in oktober 2022 af naar Abu Dhabi voor twee wedstrijden tussen de Atlanta Hawks en de Milwaukee Bucks.
Ook was Bob in juni 2023 bij de NBA Finals in Amerika, in Miami en Denver werd bepaald wie de basketbal kampioen van Amerika werd.
Ook waren we aanwezig bij verschillende NFL en MLB events door heel Europa.

Naast deze mooie en bijzondere werkzaamheden in het buitenland, filmen we ook regelmatig in Nederland voor ESPN. Bijvoorbeeld tijdens persmomenten van Eredivisieclubs of bij andere bijzondere gebeurtenissen.

Bekijk hieronder de terugblik op het EK 2022 in Engeland.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Bezoekadres

Nobelstraat 15 BU6
2693 BC, 's-Gravenzande